Städfirma i Göteborg

Professionell Städhjälp i Göteborg

städhjälp i Göteborg med städfirma


STÄDFIRMA I GÖTEBORG

Vi vill att våra kunder ska få en massa tid över, att kunna vara med vänner, gå på stan, bio eller bara ta det lugnt medan vi hjälper er med städningen av erat hem. Vår städning skapar mer tid för de aktiviteter du älskar. Begär en kostnadsfri i offert redan idag så ska vi se hur vi kan hjälpa er. Oavsett om det är hemstädning, storstädning eller flyttstädning så kan vi hjälpa er. Vi är riktigt duktiga på städning så ni kan räkna med ett pålitligt och bra team som sköter er städning.

I standard städning erbjuder vi rengöring i sovrummen, inklusive dammtorkning och dammsugning. Vi hjälper med att rengöra badrum, toaletter, handfaten, duschen, golv, speglar och badkar och annat i badrummet. I köket rengör vi räknare, golv, torka av kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, spis, och andra apparater.

Flyttstädning i Göteborg. Vi gör om ditt hem till nyskick. Detta är för dig som ska flytta in eller ut ur en lägenhet. Vi erbjuder vi rengöring i sovrummen, inklusive dammtorkning och dammsugning. Vi hjälper till att rengöra badrum, inklusive toaletter, handfat, dusch, golv, speglar och badkar.

Privatpersoner har i flera år förlitat sig på oss för hjälp med sin städning hemma. Med flera års yrkeserfarenhet, kan vår lokalt ägda och drivna företag tillhandahålla allt ni behöver för att hålla er bostad så ren och fin som möjligt.

Vi skapar friska och rena miljöer. Vi ställer höga krav på kompetens och vår personal har åtagit sig att leverera högkvalitativ städhjälp. Våra städlistor anpassas alltid efter era behov. Vi har även full ansvarsförsäkring. Din tillfredsställelse är vår högsta och första prioritet, vi strävar efter att få erat förtroende och kunna erbjuda er vår städhjälp. Låt oss hålla ditt hem eller kontor ren och fin så att du kan fokusera på att göra annat kul i livet. Vi erbjuder återkommande städscheman som är mycket flexibla och gjorda för att anpassas efter kunden.

Letar du efter en städfirma i Göteborg som kan hjälpa dig med städning, fönsterputsning och annat inom städ? Då kan du sluta leta. Vi behandlar ditt hem som om det vore vår egna

Vi erbjuder allt från fönstertvätt till djuprengöring och städ. Oavsett om du behöverstädning varje vecka, månad, eller någon annan rengöring schema kommer vårt effektiva städpersonal möta dina krav på städningen. Du kan räkna med att vår team gör ett enastående jobb.

 

KONTAKT

Våra professionella städare ser till att ditt hem eller kontor ser snyggt och rent ut varje vecka, varannan vecka eller en gång i månad. Vi erbjuder grundläggande men även mer djupgående städhjälp. Kontakta oss idag för mer information. Ni kan enkelt kontakta oss via vår formulär så hör vi av oss till er.

Bokning av städning sker enkelt via telefon eller email. Det är bara att säga till när ni vill få er städning utförd. Vi arbetar 7 dagar i veckan.

Betalning sker alltid via efterskottsfaktura. Du kommer inte att debiteras förrän städningen är avslutad


SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg